Interesse? 
Ga dan naar onze contactpagina voor verdere details!
 

Wij zijn aangesloten bij de ALAEU (Australian Labradoodle Association Europe) en bij de WALA (Worldwide Australian Labradoodle Association).
 
Onze pups groeien op in ons huis en worden hierdoor zo goed mogelijk gesocialiseerd. Daarnaast laten wij onze pups ook nieuwe indrukken opdoen van de buitenwereld, zoals bijvoorbeeld het oefenen met wandelen aan de lijn of met z'n allen wandelen in de grote buggy.
 
Een goede voorbereiding is in het belang van uw toekomstige pup. Daarom organiseren wij voor kopers uit ieder nestje een puppyknuffeldag. Op deze dag zal naast het knuffelen, uitgebreid aandacht besteed worden aan voeding/opvoeding en een workshop vachtverzorging, de basics.

Onze pups worden niet gecastreerd met 6 weken. In plaats daarvan werken wij met een contract, een wederzijdse afspraak, dat u de hond op latere leeftijd laat castreren, volgens de richtlijnen van de ALAEU en de WALA.
 
Wettelijk gezien mogen pups vanaf 7 weken het nestje verlaten, maar wij kiezen ervoor om pups uit te laten vliegen vanaf 9 weken. Pups op deze leeftijd leren nog erg veel van mama en nestgenootjes.

 Onze pups worden meerdere keren ontwormd.
Onze dierenarts, MARK Dierenarts, zal de pups enten en chippen en uiteraard volledig onderzoeken en voorzien van een Europees Dierenpaspoort.
Alle pups zijn in het bezit van een stamboom.