Pup Informatie

 
Interesse? 
Ga dan naar onze contactpagina voor verdere details!
 

Wij zijn aangesloten bij de ALAEU (Australian Labradoodle Association Europe) en bij de WALA (Worldwide Australian Labradoodle Association).
 
Onze pups groeien op in ons huis en worden hierdoor zo goed mogelijk gesocialiseerd. Daarnaast laten wij onze pups ook nieuwe indrukken opdoen van de buitenwereld, zoals bijvoorbeeld het oefenen met wandelen aan de lijn, verrijkte omgevingen ontdekken, etc. Iedere pup is uniek, zo ook zijn of haar karakter. Door goed naar de lichaamstaal van uw toekomstige pup te kijken, ziet u wat hij of zij nodig heeft om uit te groeien tot een stabiele en blije hond.
 
Een goede voorbereiding is in het belang van uw toekomstige pup. Daarom organiseren wij voor kopers uit ieder nestje een puppyknuffeldag. Op deze dag zal naast het knuffelen, uitgebreid aandacht besteed worden aan voeding/opvoeding en een workshop vachtverzorging, de basics.
U wordt tijdens het nestje uitgebreid op de hoogte gehouden met foto's, filmpjes en belangrijke informatie om zodoende een goed beeld te krijgen van alle pups.

Onze pups worden niet gecastreerd met 6 weken. In plaats daarvan werken wij met een fokverbod, een wederzijdse afspraak, volgens de richtlijnen van de ALAEU en de WALA.
 
Wettelijk gezien mogen pups vanaf 7 weken het nestje verlaten, maar wij kiezen ervoor om pups uit te laten vliegen vanaf 8 weken. Pups op deze leeftijd leren nog erg veel van mama en nestgenootjes.

 Onze pups worden meerdere keren ontwormd.
Onze dierenarts, MARK Dierenarts, zal de pups enten en chippen en uiteraard volledig onderzoeken en voorzien van een Europees Dierenpaspoort.
Alle pups zijn in het bezit van een stamboom.