Gastgezin Gezocht! 
 
* UPDATE 16 november 2019*
Wij zoeken een lief, rustig gastgezin voor een volwassen hond van net 1 jaar oud; dit is onze Sammie. De afstand van maximaal 30 km vinden wij niet zo zeer van belang, wel de rust en de tijd die een gezin heeft om een hond te begeleiden. Wij zoeken voor Sammie een gezin met oudere kinderen of geen kinderen. Voor interesse graag een uitgebreide mail met een motivatie en woon/werk situatie mailen naar Blossomdoodles.nl@gmail.com
 
  

 Wij zoeken een gezin, die het leuk vindt om actief deel te nemen aan ons fokprogramma en waar een pup van ons heerlijk mag opgroeien als volwaardig lid van het gezin. 
Rond 1 jaar zal de hond volledig medisch gekeurd gaan worden volgens de richtlijnen van de ALAEU en WALA. 
Indien de hond wordt goedgekeurd, zal hij/zij worden ingezet. 
 
Wij zoeken een gezin met affiniteit voor honden. Daarnaast vinden wij het fijn dat u voldoende tijd heeft om de hond te begeleiden en dat u hem/haar het nodige kan bieden, om een gelukkig leven te geven.
 
 Een gastgezin hond kan een pup zijn, maar bijvoorbeeld ook een volwassen hond die nog een enkel nestje zal gaan krijgen. U kunt hierin uw voorkeur uitspreken.

Mocht u interesse hebben, dan zien wij graag een uitgebreide omschrijving met gezin en woon/werksituatie tegemoet.
Een voorwaarde is dat u maximaal 30 minuten rondom Tiel, Gelderland woonachtig bent. Mocht u toch denken dat u een geschikt gastgezin zou kunnen zijn, maar iets verder woont, kunt u ons altijd een mail sturen.
 
Mocht u het leuk vinden om gastgezin voor ons te zijn, kunt u ons altijd een mail sturen voor meer informatie.

Afbeelding invoegen
Bovenstaande foto is onze eigen JIP als pup.