Gastgezin Gezocht 
 
Wij zoeken een gastgezin voor een pup.
Een enkele keer zoeken wij voor een jonge hond een gastgezin. Mocht dit u aanspreken, kunt u altijd een mail sturen.

Wij zoeken ook een gastgezin voor onze Frenkie (zie zijn pagina), Frenkie is een reu van 1,5 jaar oud en door omstandigheden  zoeken wij voor hem een nieuw gastgezin. Dit kan rondom Zaansedoodles (Wognum) zijn, maar ook rondom Tiel (Betuwe). Als u denkt een geweldig gezin te zijn voor Frenkie, maar verder weg wonend, stuur dan zeker ook een mail.
blossomdoodles.nl@gmail.com
 
Afbeelding invoegen

Wij vinden het belangrijk voor al onze honden, dat u zich kunt vinden in onze visie en dat u de tijd en de ruimte heeft om de hond te begeleiden en te kijken wat zij nodig heeft. Daarom vinden wij de afstand van minder belang. Mocht u interesse hebben, kunt u ons een mail sturen.

 
Bij interesse graag een uitgebreide gezinsomschrijving met woon/werk situatie mailen naar: 
Blossomdoodles.nl@gmail.com
 

 Wij zoeken een gezin, die het leuk vindt om actief deel te nemen aan ons fokprogramma en waar een pup van ons heerlijk mag opgroeien als volwaardig lid van het gezin. 
Rond 1 jaar zal de hond volledig medisch gekeurd gaan worden volgens de richtlijnen van de ALAEU en WALA. 
Indien de hond wordt goedgekeurd, zal hij/zij worden ingezet. 
 
Wij zoeken een gezin met affiniteit voor honden. Daarnaast vinden wij het fijn dat u voldoende tijd heeft om de hond te begeleiden en dat u hem/haar het nodige kan bieden, om een gelukkig leven te geven.
 
 Een gastgezin hond kan een pup zijn, maar bijvoorbeeld ook een volwassen hond die nog een enkel nestje zal gaan krijgen. U kunt hierin uw voorkeur uitspreken.

Mocht u interesse hebben, dan zien wij graag een uitgebreide omschrijving met gezin en woon/werksituatie tegemoet.
Bij voorkeur 30 minuten rondom Tiel, Gelderland. Mocht u toch denken dat u een geschikt gastgezin zou kunnen zijn, maar iets verder woont, kunt u ons altijd een mail sturen.
 
Mocht u het leuk vinden om gastgezin voor ons te zijn, kunt u ons altijd een mail sturen voor meer informatie.

Afbeelding invoegen